Gavekort

Gavekort på en opplevelse med overnatting i tretopphytta på Vestre Kjærnes gård er en unik gave som passer til alle.

Er du på leting etter en perfekt jule-, bryllups-, jubileums- eller vennegave? Hva med en natt i tretopphytta på Vestre Kjærnes gård i Våler i Viken. Nyt stillheten i tretoppene, utsikten mot flott natur, en naturopplevelse med besøk av elg eller rådyr på jordet foran tretopphytta.

 

Opplevelsesgave passer for alle, og de færreste har opplevd å sove 9 meter over bakken i en tretopphytte. Gi gavekort til brudeparet, din kjære, foreldre eller vennen som «har alt». 

 

Du velger selv verdien på gavekortet, som løses inn når mottakeren bestiller et opphold i tretoppene på Vestre Kjærnes.

Når du skal bruke et gavekort sjekker du først ledige datoer under «Sjekk tilgjengelighet». Gavekortet løses inn når du booker dato for overnatting i tretopphytta. Når du har funnet en ledig dato, bestiller du opphold på vanlig måte. I neste steg legger du inn koden på gavekortet. Trykk så «Bruk gavekort». Systemet vil automatisk trekke fra gavekortverdien. 

Gavekortet er ikke refunderbart og aktivt i to år etter kjøpsdatoen, det vil si du må gjøre en registrert online booking før det har gått to år. Etter to år vil kortet utløpe og det utestående beløpet utgå. 

Vestre Kjærnes gård har rett til å endre betalingsvilkår og priser uten varsel.

Har du spørsmål? Kontakt oss på gjestegaard@kjaernes.no